Meditation

»I Guds tystnad får jag vara ordlös, stilla, utan krav«. Vi sitter tillsammans i tystnad och stillhet. Erfaren eller nybörjare. Varje onsdag med start den 5 september.

Meditation på onsdagar

Meditation handlar om att sitta ner en stund och låta allt vara. Välkommen på onsdagar på kristen djupmeditation enligt za-zen i Stefanskyrkan. En metod som hjälper oss till stillhet och avspänning. Vi övar tillsammans i tystnad.

Du behöver inte anmäla att du kommer och meditationen är gratis. Är det första gången du är med, kom kl 16.45 för att få en kort introduktion.

Höstterminen startar den 5 september.

Tid: Onsdagar kl 17–17.50. En kort introduktion för nya deltagare 16.45.
Plats: Stefanskyrkan, Frejgatan 20 B, Vanadislunden.
Kontakt: Ann Fransson, 08-508 886 59

välkommen!