Meditation

Det är nu sommaruppehåll och terminen börjar igen den 4 september. Vi mediterar sedan tillsammans fram till den 27 november. Ingen föranmälan. Kostnadsfritt.

"I Guds tystnad får jag vara ordlös, stilla, utan krav"
- ur psalmen 522:1

Meditation på onsdagar

Zazen-Kristen djupmeditation handlar om att sitta ner en stund och låta allt vara. Vi sitter tillsammans i tystnad och mediterar. Det är både psykiskt och fysiskt välgörande och kan vara en källa till återhämtning och vila. Erfaren eller nybörjare - du är välkommen att meditera med oss! Är det första gången du är med kom gärna en kvart tidigare för att få en kort introduktion.

Tid: Onsdagar kl. 17–17.50. En kort introduktion för nya deltagare 16.45.
Ev. uppehåll under höstlov, jullov, sportlov och påsklov.
Plats: Stefanskyrkan, Frejgatan 20 B, Vanadislunden.

Bild: Åsa Chew Nilsson

För mer information kontakta