Meditation

»I Guds tystnad får jag vara ordlös, stilla, utan krav«. Vi sitter tillsammans i tystnad och stillhet. Erfaren eller nybörjare - meditera med oss! Meditationen har uppehåll under sommaren och startar igen den 5 september.

Meditation på onsdagar

Meditation handlar om att sitta ner en stund och låta allt vara. Välkommen på onsdagar på kristen djupmeditation enligt za-zen i Stefanskyrkan. En metod som hjälper oss till stillhet och avspänning. Vi övar tillsammans i tystnad.

Du behöver inte anmäla att du kommer och meditationen är gratis. Är det första gången du är med, kom kl 16.45 för att få en kort introduktion.

Meditationen har uppehåll under sommaren och startar igen den 5 september.

Tid: Onsdagar kl 17–17.50. En kort introduktion för nya deltagare 16.45.
Plats: Stefanskyrkan, Frejgatan 20 B, Vanadislunden.
Kontakt: Ann Fransson, 08-508 886 59

välkommen!