Kyrkor i S:t Johannes församling

Här kan du titta in i våra kyrkor, Stefanskyrkan och S:t Johannes kyrka.

Stefanskyrkan är en populär kyrka för vigslar, dop och begravningar. Kyrkan har plats för 170 personer. Det finns parkering för funktionshindrade samt hiss och handikapptoalett i bottenvåningen av kyrkan. I kyrkorummet finns tillgång till hörselslinga. Titta in i kyrkan här.

Adress: Frejgatan 20 B.
T-bana: Rådmansgatan eller Odenplan.

Kyrkan är öppen tisdag–söndag kl 11–16 och söndag 17-19.30 i samband med Stefansmässan.

S:t Johannes kyrka ligger på Brunkebergsåsen omgiven av kyrkogården. Kyrkan har plats för 900 personer. Det finns handikapptoalett. Titta in i kyrkan här.

Adress: Johannesgatan 21.
T-bana: Rådmansgatan eller Hötorget.

Kyrkan  är öppen på vardagar tisdag–lördag kl 11.00–16.00, samt under gudstjänster och konserter.