Kvinnofrukost och föreläsning 28 september kl 09.00

Välkommen att njuta av en riktigt god frukost tillsammans med andra kvinnor i vackra Johannessalen och lyssna på föredraget »Carl Peter Fabergè – juvelerare till tsarens hov i Ryssland«

Välkommen att njuta av en riktigt god frukost tillsammans med andra kvinnor och lyssna på föredraget »Carl Peter Fabergè – juvelerare till tsarens hov i Ryssland« med Fil. mag Göran Capron Lundqvist.

En odyssé av konsthantverk från kejserliga påskägg, tiaror och bruksföremål. Från 1870-tal fram till 1918. Ett av huvud objekten i Faberges produktion är påskäggen; de kejserliga och de icke kejserliga. Äggen är en symbol för evigt liv och ett liv som aldrig tar slut.

Välkommen också att uppleva vackra Johannessalen! En ny, modern och välutrustad festlokaler i unik miljö, under S:t Johannes kyrka i centrala Stockholm.

Kostnad 100 kr.
Begränsat antal platser. Biljett köper du här »

Detaljerna

Tid: Lördag 28 september, kl. 09-11
Plats: Johannessalen, Johannesgatan 19 (under S:t Johannes kyrka).
Pris: 100 kr, vilket inkluderar frukost och föredrag.
Ledare: Föredraget hålls av präst och Fil. mag Göran Capron Lundqvist.

Varmt välkommen!

Peter Carl Fabergé (egentligen Karl Gustavovitj Fabergé, på ryska Карл Густавович Фаберже), född 30 maj 1846 i Sankt Petersburg i Ryska imperiet, död 24 september 1920 i Lausanne i Schweiz, var en rysk guldsmed och juvelerare. Hans far var rysk medborgare av franskt ursprung och hans mor från Danmark.

För mer information kontakta

Göran  Capron Lundqvist