Kvällsmässa med musiktema: Schlager

Välkommen till en rofylld stund mitt i veckan i vackra S:t Johannes kyrka. Onsdag 6 mars kl 18.

Kom och fira en enkel kvällsmässa i vackra S:t Johannes kyrka. Denna kväll sjunger och spelar vi musik med temat Schlager. Vi framför några solosånger och vi sjunger något tillsammans.

Präst och musiker från S:t Johannes församling medverkar.

Ingång sker via Johannesgatan, då kyrkans torn är under renovering och huvudentrén ligger inom byggarbetsplatsen.

S:t Johannes kyrka

S:t Johannes kyrka är en katedralliknande kyrka med en fantastisk interiör och plats för 900 personer. Kyrkan ligger högst upp på Brunkebergsåsen i Stockholm. Trots sin placering mitt i centrala Stockholm och trots sin storlek, ligger kyrkan undanskymd från omgivande kvarter.

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.