Välkommen till vårt kreativa café!

Välkommen till vårt kreativa café som öppnar den 4 september. Vi inleder med en andakt och därefter pysslar, stickar, målar eller samtalar vi och har trevligt tillsammans kl 14-16. Vi avslutar med att fika tillsammans.

Välkommen till vårt kreativa café

Vi inleder med en andakt och därefter pysslar, stickar, målar eller samtalar vi och har trevligt tillsammans kl 14-16. Vi avslutar med att fika tillsammans. Varje tillfälle har sitt eget tema. Alla är välkomna, oavsett livsåskådning. Det är gratis att delta. Ingen föranmälan behövs, utan det är bara att dyka upp! Vi ses!

Höstens program

4 september kl 14-16
Vi broderar tillsammans!

18 september kl 14-16
Vi stickar tillsammans med Göran Capron Lundqvist, präst och stickdesigner.
Både nybörjare och kunniga stickare är välkomna!

2 oktober kl 14-16
Stockholm på trekvart – konst och konstigheter i Stockholm.
Eva-Karin Gyllenberg, journalist (sedan 40 år) på Dagens Nyheter berättar.

16 oktober kl 14-16
Vi jobbar med snabbtorkande lera

30 oktober kl 14-16
Samtalskort. Vi sitter i smågrupper och pratar om lite av varje.

13 november kl 14-16
Miljö och hållbarhet med Ann Fransson, miljösamordnare i S:t Johannes församling.

20 november kl 14-16
Kreativt café special! Denna vecka blir det extra festligt med fokus på vårt miljö- och hållbarhetsarbete. Vår kyrkoherde håller bön för en hållbar värld i Stefanssalen. Efteråt fikar vi med ”Fairtrade”-fika och går Globala veckans tipsrunda tillsammans.

27 november kl 14-16
Rörelseglädje! Vi gör ett lättsamt rörelsepass tillsammans, sittande eller stående.

11 december kl 14-16
Julpyssel

Vårterminen startar 5 februari 2020.

För mer information kontakta

Micaela Leijonmarck Pilati