Välkommen till vårt kreativa café!

Vi inleder med en andakt och därefter pysslar, stickar, målar eller samtalar vi och har trevligt tillsammans. Vi avslutar med att fika tillsammans. Varannan onsdag kl 14-16 i Stefanssalen med start 23 januari.

Plats: Frejgatan 31, över gården
Tid: Onsdagar jämna veckor kl 14-16

23 januari: Vi gör små ljuslyktor inför Kyndelsmässodagen.

6 februari: Vi stickar tillsammans med Göran Capron Lundqvist, präst och stickdesigner. Alla är välkomna, både nybörjare och kunniga!

20 februari: Samtalskort - Vi sitter i smågrupper och pratar om lite av varje.

6 mars: Vi stickar tillsammans med Göran Capron Lundqvist, präst och stickdesigner. Alla är välkomna, både nybörjare och kunniga!

20 mars: Vi planterar blivande altarblommor! Ann Fransson, miljöexpert, berättar om frön och växter.

3 april: Sångglädje! Vi sjunger tillsammans!

17 april: Rörelseglädje! Vi gör ett lättsamt rörelsepass tillsammans, sittande eller stående!

29 april Obs! En måndag: Skaparglädje! Vi målar utan prestation! Charlotte Bachelder, präst och blivande bildterapeut, målar med oss.

15 maj: Dagar i dur och dagar i moll! Kyrkoherde Catharina Segerbank berättar intressanta anekdoter för oss.

Ingen föranmälan, ingen kostnad –bara att dyka upp.
Välkommen!

För mer information kontakta