Inställt tills vidare – Kreativt café!

Vårt kreativa café ställs in tills vidare för att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning.

Välkommen till vårt kreativa café i Stefanssalen på Frejgatan 31

Vi inleder med en andakt och därefter pysslar, stickar, målar eller samtalar vi och har trevligt tillsammans kl 14-16. Vi avslutar med att fika tillsammans. Varje tillfälle har sitt eget tema. Alla är välkomna, oavsett livsåskådning. Det är gratis att delta. Ingen föranmälan behövs, utan det är bara att dyka upp! Vi ses!

Vårens program

5 februari kl 14-16
Vi målar ljuslyktor i vintermörkret.

19 februari kl 14-16
Vi bygger flygplansmodeller utifrån byggsatser.

4 mars kl 14-16
Trubaduren Dan Hagelberg sjunger kända visor och berättar om olika visförfattare.

18 mars kl 14-16 Inställt
Vi stickar och virkar. Både nybörjare och erfarna är välkomna.

1 april kl 14-16 Inställt
Lina Sandells liv i ord och toner - Musikern och teaterpedagogen Emy Stahl gestaltar den mycket uppskattade psalmförfattaren.

15 april kl 14-16 Inställt
Samtalskort. Vi sitter i smågrupper och pratar om lite av varje.

29 april kl 14-16 Inställt
Vi stickar och virkar. Både nybörjare och erfarna är välkomna.

13 maj kl 14-16
Vi samtalar om vishet i livet och i bibeln med teologen Fredrik Lautmann.

27 maj kl 14-16
Våravslutning med Johannestårta! Denna gång är vi i Johannessalen under S:t Johannes kyrka (Johannesgatan 19).

För mer information kontakta

Micaela Leijonmarck Pilati