Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

S:t Johannes församling Besöks- och postadress: Frejgatan 31, 11349 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888650 E-post till S:t Johannes församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

En komplett konferensanläggning

Den nya församlingssalen blir på hela 250 kvadratmeter och kommer att ha cirka 60 sittplatser. Men även de före detta kapellen byggs om till rum att använda för församlingens verksamhet. En komplett konferensanläggning kommer kunna erbjudas företag och föreningar när allt står klart!

Så här ska resultatet bli

Församlingssalen kommer att ha cirka 60 sittplatser, men även de före detta kapellen blir rum att använda för församlingens verksamhet. 

Det är församlingsaktiviteterna såsom mötesplats för diakonin och aktiviteter kopplade till förrättningar och gudstjänster som blir det centrala användningsområdet för de nya lokalerna som förhoppningsvis även inkluderar ett kafé.

För företag och föreningar kommer vi att kunna erbjuda en komplett konferensanläggning när allt står klart!

Ett av kapellen kommer även i fortsättningen att vara ett kapell, där ett fint, litet intimt dop kan hållas med dopkaffe alldeles intill. Ett mysigt alternativ för de som inte vill eller har möjlighet att fylla en hel kyrka med plats för tusen personer.

 

Ingången till kyrkan under byggperioden

Bygget av ny församlingssal och renovering av kyrktrappan vid St Johannes kyrka gör att det blir lite stökigt för boende i området. Det är inte helt lätt att hitta ingången till kyrkan, som är öppen som vanligt, nu när stora delar av kyrkogården är avstängd. Nu finns det en karta som visar dig vägen. Vi tackar dig för ditt tålamod och hälsar dig varmt välkommen in!

Den tidigare planerade avstängningen av Döbelnsgatan, för biltrafik, kommer inte att behövas meddelar platschef Anders Radinger. Däremot kommer gångvägen till kyrkogården från Kammarkargatan att stängas av från och med vecka 14.

För mer information kontakta

Maria Lifbom

S:t Johannes församling

Administrativ chef

Direkt: 08-508 88 671