Hyra våra kyrkor och lokaler

Vackra kyrkor och festlokaler för konsert, möte eller fest - mitt i centrala Stockholm.

En kyrka mitt i stan.

Var beredd att bli imponerad - känn dig inbjuden till en annan värld. Du är mitt i Stockholm, men så kommer ett lugn över dig då du kliver in i våra lokaler. Här finns så mycket som kan locka dina sinnen.

Har du hållit ett föredrag någon gång i en kyrka? Tror du dina anställda kommer lyssna då? Det tror vi. Tänk att få börja ett nytt kvartal med ett möte med era anställda i en vacker kyrka. Vi erbjuder vacker musik, god mat och en magnifik plats. Många möten har hållits här i våra kyrkor och i våra församlingssalar. Välkomna  ni också!

Vill du veta mer hör av dig till kansliet på tel: 08-508 88 650.
Mån–ons, fre 09.00–12.00 och 13.00–15.00, torsdag: 13.00–15.00. Carina och Ann hittar du där för att hjälpa dig! Välkommen!

Se en panoramabild från S:t Johannes kyrka

Se en panoramabild av Stefanskyrkans interiör.