Gudstjänst för små & stora

Här finns något för alla. Musik, glädje och allvar. Välkommen till en mysig stund i Stefanskyrkan!

Här är en barnvänlig gudstjänst för hela familjen utan nattvard. Gudstjänst för stora och små firas en gång i månad i Stefanskyrkan kl 11.00. Gudstjänsten är fylld av musik.

17 februari kl 11

Välkommen till Stefanskyrkan för en mysig stund med mycket musik och glädje. Vi firar gudstjänst för små och stora, hela familjen är välkommen.

Präst: Göran Capron Lundqvist.
Musiker: Ingemar Berglind, Arvid Elenäs, Martina Möllås och Jill Nordin. Busbandet och församlingens bankörer Joy och Happy.

Efter gudstjänsten serveras kyrkkorv (även vegetarisk) och dryck. Varmt välkommen!

Datum för vårens gudstjänster

27 jan kl 11 Stefanskyrkan
17 feb kl 11 Stefanskyrkan
17 mars kl 11 Stefanskyrkan