Ny adventsbok med Maja

Nyhet Publicerad Ändrad

Nu finns "Det finns inget bättre hem än Betlehem" som bok att hämta gratis. Och den första december börjar julkalendern på sociala medier.

Nu är boken om Maja och de tre (o)vise männen här!
I 24 kapitel får vi följa med på ett spännande äventyr om julens kärna.
Maja hoppas förstås att alla ska upptäcka det som julkalendern heter: Det finns inget bättre hem än Betlehem!

Som församling vill vi att alla ska kunna läsa boken, därför är den kostnadsfri.

Maila er beställning till: fredrik.balldin@svenskakyrkan.se
Fredrik har semester fram till mitten av januari, vilket gör att böckerna kommer först då.

Det går jättebra att beställa flera exemplar om ni vill dela ut bland vänner/grannar!

För er som har möjlighet att bidra så rekommenderar vi en gåva på
50kr per exemplar. Alla gåvor går oavkortat till församlingens barn och ungdomsverksamhet för nya äventyr med Maja. För er som vill få den hemskickad ser vi gärna att ni swishar 30kr extra för porto utöver er eventuella gåva.

Swisha till 123 447 4995 (EFS/Buråskyrkans vänners konto).
Var noga att märka din betalning med ”Maja”.

Äventyret kommer också att sändas som program i 24 avsnitt.
Se kalendern på:

Facebook: Svenska kyrkan i Johanneberg
Youtube: Johannebergs församling

Varma hälsningar från Maja och de tre (ovise) männen!