Other languages with Google Translate

Kontakt

Johannebergs församling Besöksadress: Walleriusgatan 1, 41258 GÖTEBORG Postadress: Johannebergs församling, Kyrkogatan 28, 41115 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7316130 E-post till Johannebergs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tisdagsträffen

Intressanta gäster och god gemenskap. Varannan tisdag klockan 12 i Johannebergskyrkan.

PROGRAM HÖSTEN 2019

Samlingarna inleds med musikandakt kl 12, därefter föredrag kl 12.30. Sedan blir det kaffeservering i kyrkan under namnet Café Johanneberg.

SEPTEMBER

3/9 Frusna ögonblick

Ett program om det goda livet med Lena Brorsson Alminger, författare och inspiratör inom hälsa, träning och miljö.

17/9 Mikrolån i Myanmar (Burma)

Håkan Magnusson berättar om en studieresa med Svenska kyrkan.

OKTOBER

1/10 Människans åldrar i ord och bild

Margareta Rosvall bjuder på ett bildspel över det mänskliga livet från vaggan till graven såsom det gestaltas i bildkonst och litteratur.

15/10 Hållbar skapelse

Marie-Louise Bengtsson berättar om hållbar skapelse, jorden vi ärvde, och hur vi förvaltar den.

29/10 I bina och honungens värld

Helge från Tavlebords honungsgård på Orust berättar om det livsviktiga biets fascinerande liv. Möjlighet finns att köpa honung och olika ”biprodukter”.

NOVEMBER

12/11 Stadens spårvagnar

Spårvagnsentusiasten Kristian Gemfeldt talar om spårvagnar som en självklar del av en stad.

26/11 Ögonblicket och evigheten

I ord och ton, ett porträtt av sångaren Einar Ekberg av barnbarnet Niklas Ekberg.

DECEMBER

10/12 Luciafest

Vi bjuder på luciatåg, körsång och lussefika i församlingshemmet. Mer info och anmälan kommer.

Maria Hanner

Johannebergs församling