Äktenskapskursen

Äktenskapskursen, 7 veckor för att stärka er relation

Vem går kursen?
Äktenskapskursen är för alla par som önskar stärka sin relation. Vissa par går kursen för att långsiktigt investera i sitt förhållande, andra vill ta itu med mer specifika utmaningar. Oavsett erbjuder kursen viktiga verktyg och praktiska idéer som hjälper dig att bygga en relation som varar hela livet.

Måste vi vara kristna och gifta?
Äktenskapskursen är baserad på kristna principer men utformad för alla par med eller utan kyrklig bakgrund, och ni måste inte vara gifta för att gå kursen, den passar lika bra för par i samboförhållande.

Hur ser en typisk kväll ut?
Ni kommer till ett dukat bord för två och äter en måltid tillsammans i lugn och ro i en skön atmosfär. Kursen består av sju tillfällen där föredrag via film varvas med enkla uppgifter som ger varje par möjlighet att enskilt samtala om kvällens ämne. Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppredovisningar och ingen behöver redovisa något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med.

Vad innehåller kursen?
Rubrikerna för de olika tillfällena är: Stärka bandet, Kommunikationens svåra konst, Hantera konflikter, Förlåtelsens kraft, Familjedynamik, Bra sex, Kärlek i praktiken.

Vad kostar det?
Kursen kostar 900 kronor/par. Då ingår middag, kaffe/te och kaka samt material och all undervisning. Betalning sker på plats vid kursstart via Swish (har ni inte möjlighet att betala avgiften, hör av er till oss).

Frågor? Kontakta Lina Bronson: linabronson@gmail.com

Kursstart: Tisdag 29 mars kl 19.00-21.30
Kurstillfällen: 29/3, 5/4, 19/4, 26/4, 3/5, 10/5 och 17/5
Anmäl dig här: Anmälan är stängd för den här terminen.
Plats: Buråskyrkan

Trailer Äktenskapskursen: https://www.youtube.com/watch?v=58voEeSorh0

Tidigare kursdeltagare:

”Vi fick en vändpunkt genom äktenskapskursen. Vi har haft det kämpigt och varit nära att ge upp. Nu känns det hoppfullt och vi är på rätt väg”

”Vi pratar mer, har roligare och ser varandra mer”