Sjung med oss i Järna - Vårdinge!

Hos oss finns en kör för alla smaker.

KYRKOKÖREN

Vi sjunger i våra gudstjänster och genomför även större oratorieverk med solister och orkester.  Kören välkomnar nya medlemmar! Kontakta Georg Lidström vid intresse. (Denna kör är inställd under våren pga Corona)

Dag: Tisdagar
Tid: 18.30-20.30
Plats: Församlingshemmet, Järna
Kontakt: Georg Lidström, 08-551 782 04

kören frid & fröjd

En kör för alla som inte har körvana men som gärna vill sjunga! Inga förkunskaper krävs och alla åldrar är välkomna! Vi kommer att sjunga kända låtar, någon känd psalm ibland, och kanske två- trestämmigt när vi är redo för det.

Under körövningen har vi paus då vi äter smörgås och dricker te/kaffe och självklart ekologiskt/rättvisemärkt. Laktos och glutenfritt kommer även att finnas.

(Denna kör är inställd under våren pga Corona)

Dag: Onsdagar
Tid:
18.30-20.30 (inklusive fikapaus)
Plats: Överjärna kyrka
Kontakt: Agneta Axelson, 08-551 782 18

Glada kören

Glada kören sjunger kanon, en- och tvåstämmiga gudstjänstsånger, gamla och nya popsånger, men även en del från den svenska visskatten.

(Denna kör är inställd under våren pga Corona)

Plats: Överjärna församlingshem
Tid: 18.30-20.00