Vilka kvinnor!? - Nytt avsnitt!

Hur kommer det sig att målmedvetna män är strategiska, medan målmedvetna kvinnor är sluga och manipulativa? I det senaste avsnittet pratar Anna, Maria och Jessica om änkan Tamar som vägrade låta sig luras, och hennes berättelse väcker många tankar om hur kvinnors kraft och ledarskap kan provocera.

Lyssna och betygsätt på Spotify
Följ och diskutera på Instagram

Anna Johansson Blomberg, Maria Bjerle och Jessica Holmgren är präster i Järfälla församling, och de är nyfikna på kvinnorna i Bibeln. Hur de levde, tänkte och kände, hur de beskrevs – och hur vi kan spegla oss i deras berättelser idag. Till sin hjälp har de en klok vaktmästare med sinne för teknik, diverse hemliga gäster, samt en kyrkoherde som alltid svarar i telefon när det verkligen kniper.

Podden Vilka kvinnor!? kommer ut med ett avsnitt i månaden. Varje kvinnogestalt ägnas ett helt och avslutat eget avsnitt.