Foto: Linda Mickelsson / Ikon

Veckovila

Hitta ny energi en helt vanlig torsdag! Sångglädje, husmors soppa och en enkel mässa. Torsdagar kl 15:30-18 i Maria kyrka, Jakobsberg.

Varje torsdag hålls veckovilan i Maria kyrka, då du kan hämta ny energi inför veckoslutet. Vi möts i sång, kring matbordet och i en enkel mässa i kyrksalen.

Kl 15:30 Alla kan sjunga-kör, där du sjunger för sångglädjens skull! Inga förkunskaper behövs. Du är med när du kan och vill.
Kl 16:30 Husmors soppa serveras i Församlingssalen. Kostnad 50:- (450:- för 10-klippkort). Läs mer om våra måltider i gemenskap.
Kl 17:30 Vardagsmässa i stillhet. Samla tankarna och hitta lugnet under en enkel mässa i kyrksalen (ca 30 minuter).

Du är välkommen att delta i hela Veckovilan eller i någon av aktiviteterna, alltefter vad du kan och behöver.