Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Träffar på dagtid

Andakt, fika och musik eller annat program för dig som är ledig på dagtid! Finns i alla församlingens fyra kyrkor.

Kanske är du ledig på dagtid, ibland, ofta eller alltid, och letar efter tillfällen att komma iväg och göra något kul? Vi ordnar regelbundet träffar på dagtid, och nästan varje vecka finns tillfälle att träffa nya och gamla vänner under öppna och avspända former. Träffarna börjar alltid kl 13 med en enkel andakt. Därefter brukar det bli musik eller någon annan underhållning, samt möjlighet att umgås och fika till självkostnadspris.