Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Teologisk fördjupning

Öppna samtalskvällar om teologi. Maria kyrka, Jakobsberg.

Tusentals år av tankar

Kristen tro handlar om hur vi lever, med oss själva och varandra, just nu. Samtidigt är kyrkan bärare av en rik teologisk tradition. På våra teologiska fördjupningskvällar utforskar vi hur olika livs- och trosfrågor hanterats genom kristendomens långa historia. Från ökenfäder och kyrkomödrar till Luther och kristna mystiker - följ med genom tusentals år av tankar att känna igen sig i och överraskas av!

Praktiskt

En torsdag i månaden kl 18:45-20 i Maria kyrka, Jakobsberg. Anmälan behövs inte. Välkommen att höra av dig för info om datum och program!

Ulrika Ekström

Arbetsledare i Maria kyrka, Präst