Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

S:t Lukas ungdomskör

Från 13 år och uppåt. Vi sjunger allt från rock till barock! Tisdagar kl 18-19:30 i S:t Lukas kyrka, Kallhäll.

S:t Lukas ungdomskör (tidigare L-teens) är sånggruppen för dig som är 13 år eller äldre. Vi sjunger allt från pop och rock till klassiskt och kyrkliga sånger. Vi har en konsert per termin, oftast tillsammans med ett proffsigt coverband. Ibland gör vi musikaler.

Du är välkommen att prova på att sjunga i vår mysiga grupp! Det är bra om du har erfarenhet av körsång, eftersom vi ofta sjunger flerstämmigt. Titta in på torsdag, eller hör av dig till Birgitta Ruthberg för mer info.

Praktiskt

Tid Tisdagar kl 18-19:30
Plats S:t Lukas kyrka, Kallhäll
Datum Höstterminen 2018 börjar tisdag 21 augusti.