Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Språkcafé för alla åldrar

Öva din svenska och ha kul med många kulturer! Lördagar kl 13-15 i Maria kyrka, Jakobsberg.

Hur funkar Sverige? Och svenskan? Kom på Språkcafé för stora och små, familjer och singlar, från när och fjärran! Öva på att prata svenska, och lär dig mer om hur samhället fungerar. Vi bjuder på kaffe, smörgås och barnaktiviteter.

Vill du hjälpa till? Vi välkomnar volontärer från alla samfund och kulturer! Just du behövs, med just dina unika erfarenheter. Hör av dig!

Praktiskt

Datum och tid Lördagar kl 13-15