Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Spela ukulele

Välkommen på Stjärnskottens ukuleleträffar! Åtta träffar på torsdagskvällar för dig som spelat lite förut.

Ukulelen är ett litet och lätt instrument med många möjligheter. På ukuleleträffarna med Stjärnskotten spelar vi våra önskelåtar, har kul med musiken, och peppar varandra att utvecklas.

Träffarna riktar sig främst till dig som hunnit lära dig dina tre första ackord. Om du inte spelat alls förut är du välkommen ändå! Du får en snabb introduktion, och får sen prova på att hänga med i låtspelet.

Praktiskt

Tid torsdagar 18:30-20:30, se datum nedan
Plats Biorummet i nedervåningen i Järfälla kyrkas församlingshem, ingång från gården
Kostnad ingen kostad
Instrument ett fåtal finns att låna. Ta med egen ukulele om du har!
Deltagare max 10 personer
Förkunskaper om du kan tre ackord innan är det lättare att hänga med.
Anmälan och mer info Kristina Blomberg