Gudstjänst på söndagar igen

Från och med söndag 28 juni håller vi mässa på de vanliga tiderna i våra kyrkor. Vi fortsätter att visa varandra omsorg genom att hålla avstånd, tvätta händerna, och stanna hemma vid symptom.

Från och med söndag 28 juni återgår vi till att fira mässa på vanlig tid i våra kyrkor. Vi fortsätter att vara noga med att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid symptom.

Vi vill också uppmärksamma dig som är 70+ eller tillhör en riskgrupp på att Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att undvika onödiga rumsliga kontakter fortfarande gäller.

Även om du just nu inte kan vara på plats i kyrkan är du lika mycket del i den gudstjänstfirande gemenskapen som alltid, och du är med i våra böner och tankar.

Det finns ett stort utbud av gudstjänster, andakter och musikgudstjänster som du kan delta i via radio, tv och internet. Här har vi samlat några tips!

Öppettider för enskild andakt på söndagar

Kom gärna vid en annan tid än du brukar, så att vi kan ge varandra gott om plats i kyrkan. Här hittar du riktlinjerna för besök i församlingens lokaler.

Viksjö kyrka 10-12
S:t Lukas kyrka 11-13