Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Själavårdsgrupp

Prata om livsfrågor i en liten grupp där tilliten får växa fram. Maria kyrka, Jakobsberg.

Undrar du ibland över hur du hamnat där du är i livet, och om du är där du vill vara? Saknar du ett tryggt och öppet sammanhang där du kan samtala kring livsfrågor? Vill du förändring, och letar efter stöd och sällskap på resan?

Våga dela - våga växa

En själavårdsgrupp består av 5-8 personer, som träffas ett antal gånger för att prata om livsfrågor. Du får möjlighet att titta närmare på din livsberättelse genom att dela den med andra, och ta del av deras berättelser. En av församlingens diakoner finns alltid med som både vägledare och deltagare.

Praktiskt

Tid kl 16-17:30 på onsdagar i jämna veckor med start 6 september 2017. Välkommen att höra av dig till oss för info och anmälan!

Lena Väfors

Diakon, Maria kyrka