Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Samtal för dig som är 55+

I ett nytt skede i livet väcks nya frågor. Fundera kring dem tillsammans med andra i samma situation!

Varje skede i livet har sina särskilda utmaningar. När barnen blivit stora och arbetet tar mindre plats än förut kan livsfrågor väckas på nya sätt. Kanske funderar du mer kring hur du ska finna mening i tillvaron, och kanske känns det tungt eller ensamt för att närstående är sjuka eller inte finns mer. Eller så är du helt enkelt nyfiken på att träffa nya människor som är i en liknande livssituation, och prata om det som känns viktigt i livet.

I en samtalsgrupp för 55 + träffar du andra att dela tankarna med. Gruppen kan bli en ny gemenskap, som ger nya perspektiv på tillvaron. Allt i en trygg och tillåtande samtalsform.

Praktiskt

Tid Tisdagar i jämna veckor kl 17-18:30.
Den första träffen höstterminen 2017 är tisdag 5 september.
Plats Maria kyrka, Jakobsberg
Anmälan Maila eller ring till samtalsledaren och prästen Gunnar Bjerkli. Varmt välkommen!

Gunnar Bjerkli

Maria kyrka, Präst