Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Samtal för dig som är 55+

I ett nytt skede i livet väcks nya frågor. Fundera kring dem tillsammans med andra i samma situation!

Ett nytt skede i livet

Att gå in i ett nytt skede i livet innebär nya utmaningar. När barnen blivit stora och arbetet kanske tar mindre plats än förut väcks livsfrågorna på nya sätt. Kanske funderar du på

• hur du ska finna mening i tillvaron
  • vad du ska ägna dig åt framöver
  • att kroppen förändras
  • att närstående är sjuka eller inte finns mer
  • ensamhet och oro
  • om det finns någon som förstår hur du har det?

I en samtalsgrupp för 55 + träffar du andra att dela tankarna med. Gruppen kan bli en ny gemenskap, som ger nya perspektiv på livet och tankarna. Allt i en trygg och tillåtande  samtalsform.

Praktiskt

Tid Tisdagar i jämna veckor kl 17-18:30.
Den första träffen höstterminen 2017 är tisdag 5 september.
Plats Maria kyrka, Jakobsberg
Anmälan Maila eller ring till samtalsledaren och prästen Gunnar Bjerkli. Varmt välkommen!

Gunnar Bjerkli

Maria kyrka, Präst