Foto: Aaron Burden / Unsplash

På gång och på paus i församlingen

Hur påverkar max 8-gränsen dig som brukar besöka våra gudstjänster och verksamheter, hyr våra lokaler, eller har bokat dop, vigsel eller begravning hos oss? Här hittar du all info om vad som gäller under de nya restriktionerna.

Förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta personer omfattar alla våra gudstjänster och övriga aktiviteter. Det innebär att alla gudstjänster och de flesta av våra verksamheter tar paus från och med måndag 23 november.

Kyrkorna håller öppet på söndagar och vardagar, och några verksamheter fortsätter under anpassade former. Nedan ser du vad som gäller för de olika verksamheterna. Välkommen att kontakta den som är ansvarig för din verksamhet om du har frågor!