Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Öppen meditationsgrupp

Nyfiken på meditation? Kom och prova i Viksjö kyrka! Vissa måndagar kl 18:15-19:15, för både nybörjare och erfarna. Ingen anmälan behövs.

Är du nyfiken på meditation? Hur det funkar och kan vara till hjälp i din vardag?
Då kan vår öppna meditationsgrupp vara något för dig!

Meditation i olika former har använts i olika religioner i årtusenden som en kraftfull väg till andlig fördjupning. Idag visar medicinska studier att meditation sänker nivån av skadliga stresshormoner och bidrar till läkande med en känsla av välmående. Att meditera tillsammans med andra ger ofta en upplevelse av delad stillhet, som kan bidra till ökad egen styrka.

Praktiskt

Tid och datum vissa måndagar kl 18:15-19:15, se datum nedan
Plats Viksjö kyrka
Anmälan behövs inte