Blombukett på grav
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Välkommen på söndag!

Nu öppnar vi för gudstjänst igen! Välkommen till din kyrka när klockorna ringer.

Nu får vi äntligen samlas till gudstjänst igen, tack vare det nya regelverket för offentliga sammankomster. Du kommer att anvisas en plats med gott avstånd till andra gudstjänstbesökare.

På gudstjänsten beror det tillåtna maxantalet på lokalen. Läs mer här!

Vid kyrkkaffet är maxantalet fortfarande åtta personer.

Vid nattvardsgången går fyra personer fram i taget, och vi ber dig att förbli sittande tills du får tecken om att det är din tur (och de föregående hunnit sätta sig). Nattvarden delas ut i särkalkar (små engångsmuggar) och på assietter.

Precis som förut ber vi dig också att stanna hemma vid symptom, tvätta händerna, och hålla avstånd till andra besökare.

Gudstjänsttider

• kl 10 i Viksjö kyrka (gudstjänsten äger rum i förskolan, eftersom kyrkan används som vaccinationslokal)
  • kl 11 i S:t Lukas kyrka
  • Kl 15 i Maria kyrka