Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Swisha ett ljus!

Har du svårt att ta dig till minneslunden eller askgravlunden på Alla helgons dag? Nu kan du tända ditt ljus med mobilen.

Vill du tända ett ljus i någon av minneslundarna eller askgravlundarna på Alla helgons dag, men har svårt att ta dig dit själv? Swisha 65:- till 123 006 77 93 senast torsdag 1 november, så tänder vi det åt dig!

Märk din betalning med önskad placering: Minneslunden Järfälla kyrkogård, Askgravlunden Järfälla kyrkogård, Minneslunden Görvälns griftegård eller Askgravlunden Görvälns griftegård.