Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Sommaröppet på Diakonala centret

Maria kyrka är öppen vardagar 9-15 hela sommaren, sommarcaféet 10-15. Diakonala centret har stängt 23-24 augusti och öppnar för hösten måndag 27 augusti.

Maria kyrka är öppen för enskild andakt och ljuständning på vardagar kl 9-15 hela sommaren, samt i samband med gudstjänst.

I Diakonala centret i Maria kyrka har Sommarcaféet öppet på vardagar 10-15 t.om. 22 augusti. Sommarandakt med allsång hålls kl 12 på onsdagar t.om. 15 augusti.  Vissa av centrets aktiviteter har sommaruppehåll, andra pågår under sommarmånaderna. Läs mer om församlingens gemenskapsaktiviteter på sommaren här.

Diakonala centret har stängt torsdag 23 och fredag 24 augusti för storstädning.
Måndag 27 augusti börjar verksamheterna för höstterminen.