Foto: Seb Cumberbirch / Unsplash

Sommargudstjänster, öppen kyrka och café

Kom på gudstjänst på söndag, titta in i kyrkan en vardag. Eller ta en somrig fika utomhus!

Maria kyrka är öppen på vardagar kl 10-15. Titta in för en lugn stund - eller ta en mysig hembakt utomhusfika till självkostnadspris!

S:t Lukas kyrka är öppen tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 13-15. Oftast finns det kaffe och alltid gemenskap!

Viksjö kyrka är fortsatt stängd för vaccinationer, men i förskolans lokaler är det öppen ”kyrka” med café på vardagar kl 13-15.

Gudstjänsterna på söndagar är igång igen - men under sommaren är det lite glesare än annars. Kolla i kalendern nedan när det är gudstjänst i din kyrka!

Sommarkvällsmusiken är också igång - välkommen till fyra livesända konserter med publik, söndagar i jämna veckor kl 18! Och de övriga söndagarna sänds lite längre webbandakter från våra kyrkor. Läs mer om Sommarkväll online!