Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Sommarcafé i Maria kyrka

Måndag till fredag kl 10-15 mellan 11 juni och 22 augusti är sommarfikat uppdukat vid Maria kyrka.

Fika med oss på Sommarcaféet i Maria kyrka! Caféet serverar läckert och schysst fika (både krav- och rättvisemärkt) till självkostnadspris. Öppet måndag-fredag kl 10-15. OBS! Cafeet är stängt 6-12 augusti, förutom på onsdag den 8 augusti, då det blir andakt och allsång.

På onsdagarna under sommaren är det Andakt & allsång. Vi börjar med en andakt i Maria kyrka kl 12, och fortsätter med att fika och sjunga tillsammans i församlingssalen.

Här kan du läsa mer om  sommaraktiviteter i Maria kyrka och i Järfälla församling.