Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Musik i sommarkväll: Psalmskatten i ny tappning

Viksjö kyrka söndag 12 augusti kl 19. Svenska Psalmjazztrion improviserar över kända och okända psalmer. Fri entré!

Sommarkvällskonsert söndag 12 augusti kl 19 i Viksjö kyrka. Svenska Psalmjazztrion består av Jonathan Fritzén på piano, Martin Östholm på bas, och Niklas Bodin på trummor. När trion låter psalmerna och jazzen mötas uppstår allt ifrån vackra ballader till svängig jazz.

Sedan gruppen bildades 2005 har den utöver ett stort antal konserter även gett ut fyra skivor. Missa inte denna kritikerrosade trio som har fått stor uppskattning för sina tolkningar av våra mest omtyckta psalmmelodier!
Mer info på www.svenskapsalmjazztrion.se

Läs mer om Sommarmusiken i Järfälla församling och sommaren i Viksjö kyrka!