Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Knattebio: Bamse och tjuvstaden

Söndag 11 november kl 14 är det Knattebio med Buskul i Barkarby i Järfälla kyrkas församlingshem! För barn i alla åldrar, särskilt 3-6 år.

Välkommen på Knattebio söndag 11 november kl 14-16! Vi visar filmen Bamse i tjuvstaden i Biorummet i Församlingshemmet på Kyrkvägen 8 (ingång mot gården). Popcorn till alla barn! För stora och små, och allra mest för barn 3-6 år. Föranmälan krävs genom att klicka på ”kommer” i Facebook-aventet. Medföljande vuxna stannar kvar.

Buskul i Barkarby på Facebook