Drive in-vigsel och dop på SummerMeet i Västerås 2019.
Foto: Magnus Aronson/IKON

Drop in-vigsel: lite jobb, mycket hjärta.

Er stora dag, med minsta möjliga krångel. Ta en sväng till Järfälla kyrka lördag 2 oktober kl 12-16!

Till Facebook-eventet för drop in-vigsel 2 oktober

Störst av allt är kärleken. Har ni den så ordnar vi resten!

Att säga ja till varandra är en av livets största stunder, men det kan samtidigt vara skönt att komma ihåg att det också får vara precis hur enkelt som helst. Vi önskar att ni ska känna er fria att fira er stora dag på det sätt som gör er glada.

Vid en drop in-vigsel är den enda nödvändiga förberedelsen (förutom möjligen ett framgångsrikt frieri) att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid. Ta också gärna med en eller två ringar (eftersom ringen spelar en roll i vigselgudstjänsten). För övrigt tar vi hand om allt det praktiska.

När ni kommer är Järfällas vackra medeltidskyrka redan pyntad och klar. Ni får en pratstund med den präst som ska viga er, och ni får välja bland ett urval av stämningsfull bröllopsmusik och psalmer som spelas av våra kyrkomusiker.

Efter vigseln bjuder vi på alkoholfritt bubbel och tårta!

Praktiskt

Var och när Järfälla kyrka lördag 2 oktober kl 12-16
Hindersprövning och legitimation är ett krav - ansök om hindersprövning från Skatteverket i god tid!
Kostnad Ingen, så länge minst en av er är medlem i Svenska kyrkan.