Drop in-dop: mycket enklare, lika stort.

Har det inte riktigt blivit av? Droppa in i Järfälla kyrka lördag 4 september kl 12-16. Kom som du är - allt stök är redan avklarat!

Ett stort somrigt kalas med finklänning, jordgubbstårta och storfamilj?
För ditt lilla barn, din tonåring… eller dig själv?

Om dina dopplaner fått stå på paus under det senaste året är du inte ensam. Om du önskat dig ett dopkalas av större modell kan det kännas för besvärligt att starta om… Och dessutom kanske planerna måste ändras igen! Ett drop in-dop är enkelt och spontant, och passar fint för dig som hellre semesterfirar än kalasplanerar.

Du slipper allt det praktiska runtomkring. Kyrkan är bokad, dopklänning finns att låna, fikat är uppdukat, dopfunten är påfylld, orgeln igångtrampad och prästen beredd! Du behöver bara vara där och ta emot själva dopet - Guds löfte om kärlek och omsorg, genom hela livet.

Kom som du är.
Välkommen till dop!

Praktiskt

Över 18 år Ta med legitimation till ditt dop
Under 18 år Ta med barnets legitimation, samtliga vårdnadshavares legitimation, samt undertecknat samtycke för vårdnadshavare som inte kan vara med vid dopet.
Var och när Järfälla kyrka lördag 4 september kl 12-16
Kostnad Ingen (dop är alltid gratis)

Vill du hellre planera ditt eget dop? Eller veta mer om vad dopet innebär?