Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Biskopsvisitation

Den 10 - 14 oktober besökte biskop Eva Brunne Sollentuna kontrakt, dit Järfälla församling hör. Här kan du läsa talet hon höll vid den avslutande visitationsstämman.

Här kan du läsa Biskop Eva Brunnes tal vid visitationsstämman söndag 14 oktober 2019 i S:t Eriks kyrka i Eds församling, som ingår i Sollentuna kontrakt tillsammans med Järfälla, Sollentuna, Fresta och Hammarby församlingar.

En biskopsvisitation i Svenska kyrkan är ett sätt för biskopen i ett stift att utöva tillsyn över stiftets församlingar.