En glad prydnadsgubbe hänger i julgranen.
Foto: Seija Pekkarinen /Mostphotos/Ikon

Prylar som gör skillnad

Fullt i förrådet? Ge dina gamla grejor ett nytt syfte! Redan nu kan du lämna din gåva till julmarknaden 12 december i S:t Lukas kyrka.

Söndag 12 december kl 12-14.30 är det julmarknad i S:t Lukas kyrka, Kallhäll. Marknaden arrangeras i samarbete med Y's Men's Club till förmån för ACT / Svenska kyrkans utlandsarbete. Välkommen med din gåva redan nu - den är viktig och välkommen!

Stickat, virkat, hemgjort, gammalt och nytt, leksaker, med mera (tyvärr kan vi inte ta emot kläder och skor). Det som inte säljs kommer att skänkas vidare till välgörande ändamål.

Du kan lämna in det du vill skänka i S:t Lukas kyrka. Om du vill bidra genom att baka är du välkommen att ta med det samma dag. Tack för din gåva!

Marie Ullenius

S:t Lukas kyrka, Präst