Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

100% husmor (vik) till Maria kyrka

Älskar du matlagning och människor? Kan du mat och miljö? Välkommen till Järfälla församling som husmor!

Järfälla församling söker vikarierande husmor till Maria kyrka, Jakobsberg.

Järfälla församling är en av Sveriges största församlingar med drygt 38 000 medlemmar. Församlingen har ca 90 anställda och dess geografiska gränser är desamma som Järfälla kommuns. Församlingsverksamhet pågår i våra fyra kyrkor och församlingshem. Församlingen söker nu en husmor till Maria kyrka, Jakobsberg. Vikariatet som husmor är heltid. Då våra värderingar är grunden för all vår verksamhet förutsätter vi att du delar Svenska kyrkans tro. Vi är en miljödiplomerad församling därför vill vi att du som söker ska ha ett stort miljöintresse och kunskap om hållbar matlagning. Önskad tillsättning av tjänsten snarast enligt överenskommelse.

Om tjänsten

I tjänsten ingår planering, inköp, matlagning, bakning, för- och efterarbete inklusive viss städning, skötsel av köksutrustning och tvätt. Utöver detta att handleda frivilliga och arbetspraktikanter.

Vi söker dig som är en socialt, utåtriktad och välkomnande person som har dokumenterad erfarenhet av att planera och organisera. Vi vill även att du ska ha utbildning och/eller erfarenhet av matlagning och bakning gärna utifrån ett vegetariskt, hållbart och rättvisemärkt perspektiv. Du bör ha hög kunskap om hur man använder och tar tillvara på råvaror och kreativitet i hur man kan använda dessa, ex. matlagning anpassad efter årstiden. Datorvana krävs för tjänsten då en stor del av beställningar och kommunikation sker via dator.

Upplysningar om tjänsten

lämnas av arbetsledande diakon, Stina Holmberg, på kristina.holmberg@svenskakyrkan.se eller tel: 08-580 218 58,

Facklig företrädare, Kommunal, Hugo Klappenbach, hugo.klappenbach@kommunal.se  tel: 08-580 290 30,

Välkommen med din ansökan och cv snarast till kristina.holmberg@svenskakyrkan.se!