Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Nybörjarkurs i ukulele

Börja spela ukulele! Sex träffar på torsdagskvällar. Inga förkunskaper, instrument finns att låna.

Lek med musiken, lär dig något nytt och träffa andra som vill utvecklas!

Att lära sig spela ett instrument är en knepig och rolig upptäcktsresa du har glädje av hela livet. Ukulelen är ett litet och lätt instrument med många möjligheter, som är relativt enkelt för en nybörjare att få grepp om. Välkommen på vår nybörjarkurs i ukulelespel!

Praktiskt

Tid sex torsdagar 18:30-20, se datum nedan
Plats Musikrummet i nedervåningen i Järfälla kyrkas församlingshem, ingång från gården
Kostnad ingen kostad!
Instrument finns. Skriv i anmälan om du behöver låna.
Deltagare max 10 personer. Barn över 7 år är välkomna i sällskap med vuxen kursdeltagare
Anmälan och mer info Kristina Blomberg