Lunchmusik online

Livemusik till lunch, kl 12 på onsdagar i jämna veckor! På onsdag 16 juni är det dags för säsongens sista Lunchmusik, då Catherine Skagstedt och Ulrica Carnell spelar och sjunger in sommaren i direktsändning från Maria kyrka.

Välkommen till en stund av levande musik varannan vecka, direkt från våra kyrkor. Konserterna sänds på Järfälla församlings Facebook-sida.

Klicka på "Inte nu" i rutan som kommer upp, så kan du se vår Facebook-sida och följa konserten utan inloggning!

OBS - du behöver INTE ha något Facebook-konto för att ta del av konserterna. Följ bara länken till sidan, och klicka på ”Inte nu” i rutan som kommer upp (se bild).

Se datum och program i kalendern nedan.