Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Lectio Divina

En Bibelstudiegrupp med betoning på att lyssna inåt. Vissa torsdagar kl 16-17:30 i Järfälla kyrkas församlingshem, Barkarby.

Bibeln kan läsas på många sätt. Lectio Divina (andlig eller gudomlig läsning) är en meditativ metod för bibelläsning som vuxit fram i den kristna klostertraditionen, och innebär att du läser en biblisk berättelse med fokus på vad den väcker inom dig. Läsningen sker i stillhet och tillsammans i grupp. Du väljer själv om du kort vill dela med dig av tankar som dykt upp längs vägen.

Praktiskt

Dag och tid vissa torsdagar kl 16. Se datum nedan.
Plats Prästgården vid Järfälla kyrka, Barkarby
Anmälan behövs inte. Välkommen att höra av dig om du undrar något!

Lena Väfors

Diakon, Maria kyrka