Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Lectio Divina

En Bibelstudiegrupp med betoning på att lyssna inåt. Vissa torsdagar kl 16-17:30 i Järfälla kyrkas församlingshem, Barkarby.

Bibeln kan läsas på många sätt. Lectio Divina (andlig eller gudomlig läsning) är en meditativ metod för bibelläsning som vuxit fram i den kristna klostertraditionen, och innebär att du läser en biblisk berättelse med fokus på vad den väcker inom dig. Läsningen sker i stillhet och tillsammans i grupp. Du väljer själv om du kort vill dela med dig av tankar som dykt upp längs vägen.

Praktiskt

Dag och tid vissa torsdagar kl 16. Se datum nedan.
Plats Övre salen i Järfälla kyrkas församlingshem, Kyrkvägen 8, Barkarby
Anmälan behövs inte. Välkommen att höra av dig om du undrar något!

Marita Ollén

Maria kyrka, Präst