Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Kyrkbyns dag

Välkommen på årets familjefest och prova-på-dag! 29 september kl 13-16 vid Järfälla kyrka.

din kyrka mitt i byn

Järfälla församling finns här för dig året runt. Men en söndag varje år, på Kyrkbyns dag, är du extra välkommen! Vi bjuder in till gudstjänst, familjeskoj och "provsmakning" av våra olika verksamheter för alla åldrar. Dagen firas i och omkring Järfälla kyrka och församlingshem och dess vackra omgivningar. Vi hälsar nya och gamla vänner varmt välkomna!

något för alla åldrar

Mellan kl 13 och 16 bjuder vi på fika i församlingshemmet, och en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna: food-trucks, hemlig artist, skattjakt, insamling till Världens barn och mycket annat..

Kl 16 är det familjegudstjänst med överraskning i Järfälla kyrka.