Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Kyrkbyns dag

Välkommen på årets familjefest och prova-på-dag! Alltid första söndagen i oktober kl 11-15, vid Järfälla kyrka.

din kyrka mitt i byn

Järfälla församling finns här för dig året runt. Men första söndagen i oktober varje år, på Kyrkbyns dag, är du extra välkommen! Vi bjuder in till gudstjänst, familjeskoj och "provsmakning" av våra olika verksamheter för alla åldrar. Dagen firas i och omkring Järfälla kyrka och församlingshem och dess vackra omgivningar. Vi hälsar nya och gamla vänner varmt välkomna!

Här kan du läsa om årets program för Kyrkbyns dag.

något för alla åldrar

Programmet börjar kl 11 med gudstjänst i Järfälla kyrka. Under eftermiddagen och fram till kl 15 bjuder vi på fika i församlingshemmet, och en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna - det kan vara allt från lassokastning och körsång till lövblåsningstävling och fiskdamm.