Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Kyrkbyns dag

Välkommen på årets familjefest och prova-på-dag! 29 september kl 13-16 vid Järfälla kyrka.

din kyrka mitt i byn

Järfälla församling finns här för dig året runt. Men en söndag varje år, på Kyrkbyns dag, är du extra välkommen! Vi bjuder in till gudstjänst, familjeskoj och "provsmakning" av våra olika verksamheter för alla åldrar. Dagen firas i och omkring Järfälla kyrka och församlingshem och dess vackra omgivningar. Vi hälsar nya och gamla vänner varmt välkomna!

något för alla åldrar

Mellan kl 13 och 16 blir det en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna - öppen kyrka, skattjakt, minimarknad, fiskdamm, pysselbod, klädbytarbod, pannkakor, 5-kronors-café och mycket annat.

På programmet

13 och 14.30 Järfälla kulturskolas blåsorkester ger minikonsert i trädgården.

13.30-14.30 trollkarl och ballongverkstad på scenen i församlingshemmet

14.30-15.00 sång- och dansstudio i Biorummet. Möjlighet för barn och vuxna att lekfullt öva inför mässan.

15-15.30 Ukulelegrupper på scenen

...och kl 16 är det familjegudstjänst i Järfälla kyrka - med Samuel Gajicki och alla barn och vuxna som vill sjunga och dansa med!