Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Kurs i kristen tro

Måltid, mässa och mer kunskap om kristen tro. Åtta torsdagar kl 17-19 i Maria kyrka.

Är du ny i Svenska kyrkan vill lära dig mer? Välkommen till en fördjupningskurs kring vad kristen tro är och hur kyrkan och församlingen fungerar! Vi träffas åtta torsdagar under våren för mat, mässa och samtal. Kursen kan vara en fortsättning på din dopundervisning, en första förberedelse för att senare bli kyrkvärd, eller en möjlighet att lära känna andra som också vill prata om livsfrågor.

Praktiskt

Datum och tid Åtta torsdagar kl 17-19, se datum nedan
Plats Maria kyrka, Jakobsberg
Anmälan Välkommen med din anmälan!

Ulrika Ekström

Maria kyrka, Präst