Konfirmation i Järfälla

Ta chansen att fundera över livets viktigaste frågor tillsammans med jämnåriga och vuxna - en gång i veckan, på sommarläger, på resa eller med musik. Anmäl dig här!

Under konfirmandtiden får du tillfälle att fördjupa dig i livsfrågor tillsammans med både jämnåriga och vuxna. Det finns många olika sätt - genom att träffas varje vecka, resa tillsammans, sommarhänga i Stockholm, eller träffas och spela musik.

Här kan du läsa om de olika konfirmationsalternativen. Du anmäler dig i formuläret nedan.

Anmälan till konfirmation

Välkommen med din anmälan! Du kan anmäla dig

• I webbformuläret nedan. Observera att formuläret i dagsläget är okrypterat. Vi jobbar på att hitta en krypterad lösning, men vill under tiden ändå kunna erbjuda dig möjligheten att lämna in din anmälan digitalt. Formuläret samlar in ett minimum av personuppgifter, som kompletteras i efterhand.
  • Genom att ringa in din anmälan till den som är kontaktperson för respektive alternativ, eller till samordnaren Therese (se kontaktuppgifter nedan).

För att du ska kunna anmäla dig till konfirmandverksamheten behöver vi spara och hantera dina personuppgifter (vilket bland annat innebär att vi kommer kontrollera i kyrkobokföringen om berörd ungdom är döpt). Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning, och den rättsliga grunden för att ta in en anmälan är berättigat intresse (i intresseavvägningen har vi beaktat att både vi och den som anmäler har ett intresse av anmälan).

Här hittar du vår integritetspolicy, information om hur Järfälla församling hanterar dina personuppgifter, och kontaktuppgifter till församlingens dataskyddsombud.

Kontakta vårt dataskyddsombud om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra dem till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, men vi ser förstås gärna att du också berättar för oss vad du tycker.

Webbanmälan till konfirmation

Förstahandsval (sommarlägren på Gålö och Gotland är fullbokade)

Andrahandsval (sommarlägren på Gålö och Gotland är fullbokade)

Förklarande text