Konfirmation i Järfälla

Läs om årets konfa-alternativ och se online-lektioner.

Under konfirmandtiden får du tillfälle att fördjupa dig i livsfrågor tillsammans med både jämnåriga och vuxna - samtidigt som du har kul, och kanske träffar vänner för livet! Till exempel under en sommarvecka på Gotland, en gymnastikvecka i Järfälla, en upptäckar-sommar i Stockholm... Eller en helt vanlig tisdagskonfa, med ett skönt gäng du lär länna ordentligt under hela året. Läs mer och anmäl dig här!

Konfirmation 2022-2023

Nu är det dags! Kolla in konfa-alternativen och anmäl dig här.

Följ oss på Instagram!

Checka in på ungdomskontot @svk_ungdomjarfalla för senaste nytt.

Konfa Online - första lektionen

Bibeln är inte någon liten bok. Den är faktiskt inte ens EN bok, utan många - och det är inte så lätt att veta hur man hittar bland dem, vad man ska leta efter, och hur. Och varför? Här får du några tips i grundläggande bibelnavigation från Marie, Åsa, Björn och Therese!

Konfa Online - andra lektionen

Varför är 13 ett oturstal, och vad har det med en av världens mest kända målningar att göra? Jens, Marie, Björn och Therese berättar om nattvarden och vad den betyder för dem. Men frågan är vad den kommer att betyda för dig?

Konfirmation

Vem är jag, och hur vill jag leva? Och varför? Sök dina egna svar, inspireras av andras. Och träffa nya vänner för livet.

Funkiskonfa

Samtal om livet, döden och schlager! Torsdagar kl 12.15-14.15 i Maria kyrka från och med 1 september.