Glad Annorlunda Jul och ett Bättre Nytt År!

Här kan du läsa allt om årets annorlunda helgfirande i Järfälla församling, se våra digitala advents- och julandakter, och tända ditt digitala ljus på Bönewebben.

Årets jul- och nyårsfirande liknar inget annat. Alla gudstjänster och fysiska sammankomster står på paus, men istället har vi ett digitalt advents- och julfirande i fickformat! Du hittar alltid aktuell info här, via Facebook och Instagram, och på vår YouTube-kanal.

Längst ner på sidan kan du tända ditt ljus digitalt på Bönewebben, när du vill, varifrån som helst. Ljuset visas på himlen över kyrkan, tillsammans med alla andra digitala ljus i hela Sverige.

Du kan också tända ditt digitala ljus i just din kyrka. Gå till det digitala bönerummet för kyrkan nära dig via länkarna nedan!

Detta händer i advent och jul