Husmor / husfar / kock sökes

Du älskar mat, vill driva ett mysigt lunchcafé och hjälpa andra att utvecklas. Välkommen till Maria kyrka i Jakobsberg!

Järfälla församling söker husmor / husfar / kock till Maria kyrka i Jakobsberg

100 % tjänst, tillsvidareanställning

Järfälla församling är en av Stockholms större församlingar med ca 33 000 tillhöriga. Församlingen har ca 90 anställda, och dess geografiska gränser sammanfaller med Järfälla kommuns. Inom församlingen finns fyra kyrkor, ett begravningskapell och två kyrkogårdar. Nu söker vi en husmor / husfar / kock till Maria kyrka  i Jakobsberg.

Anställningsform tillsvidare
Anställningens omfattning 100 %
Tillsättning 2023-03-01 eller enligt överenskommelse

Om Järfälla församling

Järfälla församling är en arbetsplats som strävar efter att ständigt utveckla sina verksamheter, och vi deltar gärna i olika samarbets- och utvecklingsprojekt både inom och utom Svenska kyrkan, inte minst med Järfälla kommun. Vi är övertygade om att utveckling sker genom samarbete och ständigt lärande, och vi vill ha ett utforskande och prövande förhållningssätt.

Det innebär att vi vågar göra fel, utvärdera och pröva igen.

Vi ser gärna att våra medarbetare har olika erfarenheter och bakgrunder eftersom det bidrar till att hålla församlingen levande, och gör oss bättre på att möta alla som kommer till oss - oavsett om det är som kyrkogårdsbesökare, gudstjänstfirare, lunchgäst eller cafébesökare.

Om dig och jobbet

Som husmor / husfar / kock ansvarar du (tillsammans med en annan husmor) för Marias kyrkas café och lunchservering, samt handleder praktikanter. Du ansvarar för inköp och budget.

Vi söker dig som kan samarbeta med både med personal och volontärer, samt att du är lyhörd för församlingsborna. Vi önskar också att du har vilja och förmåga utveckla praktikanter, och har ett stödjande och uppmuntrande förhållningssätt. Vi ser också gärna att du har goda kunskaper i svensk husmanskost.

Krav

• Kockutbildning
  • Erfarenhet av att leda andra

Upplysningar om tjänsten