Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Gudstjänster med Jakobsbergskyrkan

Under sommaren (2 juli - 20 augusti) firar vi vissa gudstjänster tillsammans med Jakobsbergkyrkan. Buss till och från kyrkkaffe på Bruket efteråt!

Svenska kyrkan i Järfälla har ett ekumeniskt samarbete med Jakobsbergskyrkan. Under sommaren firar vi ett antal sammanlysta gudstjänster tillsammans, växelvis i Jakobsbergskyrkan på Kvarnplan 20 i Jakobsberg och i Järfälla församlings kyrkor.

Kyrkbussen hämtar till gudstjänsten, och skjutsar till och från gemensamt kyrkkaffe på Bruket efteråt. På återresan stannar bussen alltid vid samma kyrka den avgått ifrån, samt vid Jakobsbergs station. Se nedan för exakta avgångstider och platser.

Söndag 2 juli kl 11 Jakobsbergskyrkan
Buss från Järfälla kyrka kl 10:30

Söndag 9 juli kl 11 Järfälla kyrka
Buss från Jakobsbergskyrkan 10:30

Söndag 16 juli kl 11 Jakobsbergskyrkan
Buss från S:t Lukas kyrka kl 10:30

Söndag 23 juli kl 11 Viksjö kyrka
Buss från Jakobsbergskyrkan kl 10:30

Söndag 30 juli kl 11 Jakobsbergskyrkan
Buss från Viksjö kyrka kl 10:30

Söndag 6 augusti kl 11 Maria kyrka
OBS! Ingen buss till gudstjänsten.
Bussen kör dock som vanligt till Bruket efter gudstjänsten, och stannar på återresan vid Jakobsbergs station.

Söndag 13 augusti kl 11 Jakobsbergskyrkan
OBS! Ingen buss till gudstjänsten.

Söndag 20 augusti kl 11 S:t Lukas kyrka
Buss från Jakobsbergskyrkan kl 10:30