Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Gudstjänster och andakter

Varje söndag kl 11 firar vi gudstjänst. Och varje vecka har vi många olika sorters andakter. I tystnad, sång eller samtal, i ord och handling.

Varje söndag kl 11 är det gudstjänst i någon eller flera kyrkor i Järfälla. Dessutom hålls många enklare mässor, andakter och bönestunder varje vecka, på både dag- och kvällstid. Se kalendern nedan.

Du är också välkommen att titta in för en vilsam stund i kyrkorummet när du har vägarna förbi. Se respektive kyrka för öppettider och kontaktuppgifter.