Foto: ddzphoto / Pixabay

Gemenskap i Järfälla

En Facebook-grupp för mer möten i vardagen. Välkommen!

Har du plats för mer gemenskap i din vardag?
Vill du diskutera en bok, byta recept, eller hitta en promenadkamrat? Dela med dig av dina livserfarenheter, och ta del av andras? Kanske stötta andra som också har en lite mer socialt distanserad vardag än de skulle önska just nu?

Vi tror på gemenskap, och vet att det är lika livsviktigt att hålla kontakt som att hålla avstånd. Under coronapandemin har många som är äldre eller tillhör någon annan riskgrupp hamnat i oönskad ensamhet, och det har blivit ännu tydligare hur mycket vi alla behöver varandra, oavsett ålder och andra förutsättningar.

Därför har vi startat en Facebook-grupp för mer gemenskap i vardagen, som ett coronasäkert sätt att träffas, mingla och umgås! Där delar vi info om online- och utomhusaktiviteter, streamar online-gympa,  delar tankar om livet, och annat vi hoppas du kan ha glädje av. Du är lika välkommen att själv bidra med dina tankar, tips, vardagsglimtar och förslag.

Välkommen till mer Gemenskap i Järfälla!

Sittgympa online i S:t Lukas

Ett kort energipåfyllande pass, varje torsdag kl 11.45. Delta via livestream på Facebook, eller på plats i S:t Lukas kyrka. Klicka in eller dyk upp, och häng med!