Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Gå med Gud

Vilken väg är min? Undra med andra under en serie onsdagskvällar i S:t Lukas kyrka, Kallhäll. Soppa från kl 18, program från kl 19.

Gå med Gud är en serie fördjupningsträffar. Under åtta onsdagskvällar träffas vi i S:t Lukas kyrka, Kallhäll för gemenskap och samtal kring att gå med Gud i Bibel, bön, lovsång och handling.

Träffarna börjar med soppa kl 18 för den som vill, fortsätter med kvällens program kl 19, och avslutas senast kl 20:30 efter en gemensam andakt.

Praktiskt

Datum Åtta onsdagskvällar. Se datum nedan.
Tid Soppa från kl 18, program från kl 19. Avslut senast kl 20:30.
Anmälan ingen föranmälan behövs, kom när du vill och kan! Men om du vill komma kl 18 får du gärna maila i förväg, så vi kan se till att soppan räcker.

Marie Ullenius

S:t Lukas kyrka, Präst