Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Gå med Gud

Vilken väg är min? Undra med andra under åtta onsdagskvällar med pilgrimstema i S:t Lukas kyrka, Kallhäll. Soppa från kl 18, program från kl 19. Start 20 februari.

Gå med Gud är en serie fördjupningsträffar med pilgrimstema. Under åtta onsdagskvällar träffas vi i S:t Lukas kyrka, Kallhäll, för gemenskap genom musik, mässa eller samtal om tro och liv utifrån de sju pilgrimsorden långsamhet, tystnad, andlighet, bekymmerslöshet, frihet, delande och enkelhet.

Träffarna börjar med soppa kl 18 för den som vill, fortsätter med kvällens program kl 19, och avslutas senast kl 20:30 efter en gemensam andakt.

Praktiskt

Datum onsdagskvällar med start 20 februari
Tid Soppa från kl 18, program från kl 19. Avslut senast kl 20:30.
Anmälan ingen föranmälan behövs, kom när du vill och kan! Men om du vill komma kl 18 får du gärna maila i förväg, så vi kan se till att soppan räcker.

Marie Ullenius

S:t Lukas kyrka, Präst