Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gå djupare

Utforska de stora frågorna genom soppa, sång och samtal! Onsdagar kl 19-20:30 i S:t Lukas kyrka, Kallhäll. Start 12 september.

Gå djupare är en serie träffar kring livsfrågor och kristen tro. I projektet varvas körsångsträffar med samtalskvällar, och du kan vara med på alla träffarna eller bara titta in en stund. 

Första träffen är onsdag 12 september kl 19. (soppa kl 18 för den som vill). Då kommer pastorn och musikern Bengt Johansson att introducera sin musikmässa "Gå djupare", och vi börjar öva på låtarna i mässan inför ett avslutande framträdande i gudstjänsten söndag 18 november kl 11.

Därefter är varannan träff en körrepetition tillsammans med kören Sångfåglarna under ledning av Anders Emilsson, där du deltar så mycket eller lite du vill. Och varannan träff är en samtalskväll, som inleds med en kort föreläsning om något livstema, och fortsätter med ett öppet samtal.

Praktiskt

Datum tio onsdagskvällar med start 12 september (se datum nedan), samt en mässa kl 11 söndagen 18 november.
Tid kl 18: soppa till självkostnadspris
kl 19: kvällens program
Anmälan Ingen anmälan behövs. Om du vet att du vill komma på soppan får du gärna meddela marie.ullenius@svenskakyrkan.se, så att vi kan se till att soppan räcker!

Det behövs inga förkunskaper, bara nyfikenhet. Välkommen!

Marie Ullenius

Marie Ullenius

S:t Lukas kyrka, Präst

Direkt: 08-580 219 11

Anders Emilsson

Anders Emilsson

S:t Lukas kyrka, Kyrkomusiker

Direkt: 08-580 219 06