Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Gå djupare

Utforska de stora frågorna genom soppa, sång och samtal! Onsdagar kl 19-20:30 i S:t Lukas kyrka, Kallhäll. Start 12 september.

Gå djupare är en serie träffar kring livsfrågor och kristen tro. I projektet varvas körsångsträffar med samtalskvällar, och du kan vara med på alla träffarna eller bara titta in en stund.

Första träffen är onsdag 12 september kl 19. (soppa kl 18 för den som vill). Då kommer pastorn och musikern Bengt Johansson att introducera sin musikmässa "Gå djupare", och vi börjar öva på låtarna i mässan inför ett avslutande framträdande i gudstjänsten söndag 18 november kl 11.

Därefter är varannan träff en körrepetition tillsammans med kören Sångfåglarna under ledning av Anders Emilsson, där du deltar så mycket eller lite du vill. Och varannan träff är en samtalskväll, som inleds med en kort föreläsning om något livstema, och fortsätter med ett öppet samtal.

Praktiskt

Datum tio onsdagskvällar med start 12 september (se datum nedan), samt en mässa kl 11 söndagen 18 november.
Tid kl 18: soppa till självkostnadspris
kl 19: kvällens program
Anmälan Ingen anmälan behövs. Om du vet att du vill komma på soppan får du gärna meddela marie.ullenius@svenskakyrkan.se, så att vi kan se till att soppan räcker!

Det behövs inga förkunskaper, bara nyfikenhet. Välkommen!

Marie Ullenius

S:t Lukas kyrka, Präst