Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

För hela familjen

Välkommen hem till kyrkan! Några gånger per termin fixar vi kalas och andra evenemang för dig och dina närmaste. Hälsa på, träffa kompisar och testa olika aktiviteter.

Familjedagar 

Vi ställer regelbundet till med kalas för alla barn och föräldrar - ni som redan deltar i våra verksamheter, och ni som är nyfikna på dem! Läs mer på sidorna för barnverksamheten i Maria kyrka och Viksjö kyrka.

Kyrkbyns daG

Första söndagen i oktober ordnar Järfälla församling en dag med aktiviteter för både stora och små mellan kl 11 och 15, med familjegudstjänst och aktiviteter för alla åldrar. Här kan du läsa mer om vad Kyrkbyns dag är för något, och om årets program!

dopfest

Missa aldrig ett tillfälle till kalas! Varje vår och höst håller vi dopfest för att fira årsdagen av barndopet. Församlingens alla 1-, 2- och 3-åringar får inbjudan hem, och de får gärna ta familjen med sig. 

Årets högtider

Första advent, luciatåg, julkrubba, julgransplundring, påsk, pingst, midsommar, alla helgons dag... Läs mer om alla gamla och nya traditioner och om hur du kan vara med och fira dem i Järfälla församling.